Image Alt

NEKTAR PRIČA

nektar lager pivo

Separator image
Alkohol: 5,0% | Ekstrakt: 11,4% | Gorčina: 16 IBU | Kalorija: 40,8/100ml

Naziv „Lager pivo“ simbolizuje piva koja su svijetle boje, filtrirana i glatka za piće, a koja se zbog dužeg roka trajanja mogu „lagerovati“ odnosno čuvati na duži vremenski period. Nektar pivo upravo i odlikuje savršena svježina i pitkost koja se dobija spajanjem tri posebne vrste hmelja i čiste vode rijeke Vrbas, a ovo zlatno piće nastaje prema posebnom receptu koji Banjalučka pivara primjenjuje decenijama, još od 1873. godine. Pivo Banjalučke pivare sa najdužom tradicijom, Nektar je ujedno i najprodavanije pivo u Bosni i Hercegovini, sa prodajom od 45,6 miliona litara piva godišnje. Nektar pivo je dobitnik 10 zlatnih medalja prestižnog svjetskog takmičenja „Monde Selection“ u Briselu, a posebno priznanje Nektar pivu iskazali su i trgovci, te su ga 2018. smjestili u 100 „Must have“ brendova Bosne i Hercegovine. Zahvaljujući predanom i ponosnom radu koji radnici Banjalučke pivare posvećuju Nektar pivu, ovo pivo je omiljeno i na tržištima Srbije, Hrvatske, Italije, Slovenije, Švedske i ostalih evropskih zemalja, pa sve do Australije i SAD-a.

nektar crno pivo

Separator image
Alkohol: 5,5% | Ekstrakt: 13% | Gorčina: 16 IBU | Kalorija: 47,3/100ml

Unikatan i satkan od posebnog kroja, posjeduje izraženu notu crnog piva i zaslužno, sa ponosom nosi ime Crni Nektar. Prošaran aromama čokolade i crnog ribiza, koje donose četiri vrste prirodnog prženog ječma, punog je i bogatog ukusa. Lagan je i pitak, zahvaljujući tri vrste najkvalitetnijeg austrijskog hmelja koje stvaraju efekat prirodnog antioksidans tonika, a iza sebe ostavlja kompletiran ukus crnog piva koji se dobija produženim kuhanjem sastojaka na 102 stepena celzijusa. Njegov jedinstven recept donosi zadovoljstvo za sve ljude vatrenog duha koji krote život ne polažući račune nikome.

nektar radleri

Separator image
Alkohol: 2,1% | Voćni Udio: 3% | Suve Materije: 7% | Kalorija: 37,7/100ml

Banjalučka pivara je tokom proteklih pet godina kreirala čak četiri nova okusa aromatizovanih piva Nektar limun, Nektar crveni grejp, Nektar ribizla i Nektar ananas koji su izazvali revoluciju i za kratko vrijeme postali apsolutni lideri na tržištu aromatizovanih piva u Bosni i Hercegovini. Sva Nektar aromatizovana piva sadrže samo prirodnu voćnu aromu, po čemu se razlikuju od sličnih proizvoda na tržištu. Nektar limun i Nektar crveni grejp su se pokazali kao apsolutni lideri u segmentu aromatiziranih piva i danas važe kao omiljena osvježenja svima koji žele da u vrućim ljetnjim danima žeđ utope u gorko-slatkim pivskim okusima po kojima su ova piva prepoznatljiva.

Uslovi korišćenja